Få en lækker frokost hver dag med en firmamadordning

salat

Er du også træt af fladmaste rugbrødsmadder og triste salater i frokostpausen? Så var det måske noget med en frokostordning udefra. Du slipper for at stå og smøre madpakke hver dag inden arbejde, og du får desuden smagfuld, varieret og frisklavet mad, der har en høj næringsværdi. Dette sikrer god energi resten af dagen på kontoret.

Der er mange frokostordninger at vælge imellem, men en god mulighed er denne firma madordning, som tilbyder sund, varieret og lækker mad til virksomheder i hele hovedstadsområdet. Fokus er på gode råvarer og ærlig madlavning, og du får rigtig meget for pengene.

Invester i en firmamadordning, så er det slut med kedelige madpakker!

Frokostordninger giver glade medarbejdere

Hvis du er træt af dine leverpostejmadder, er der en god chance for, at dine kollegaer også er. En frokostordning sikrer, at alle medarbejdere får lækker og sund mad, og det er noget, der giver glade kolleger.

Med en frokostordning bliver maden til et samlingspunkt i højere grad, end når alle sidder med deres egen medbragte mad. Det er trods mere sjovt at være sammen om et varmt måltid. Det giver en god stemning i kantinen, som I kan tage med jer tilbage på kontoret.

Boost din sundhed med en frokostordning

Alle ved, at man skal spise varieret. I en travl hverdag kan det dog være svært at have tid til at sammensætte en madplan, der lever op til madpyramidens anvisninger om fiberrig kost med masser af grøntsager hver dag. Her kan en frokostordning også være en fordel.

En god frokostordning er sammensat af ernæringseksperter, der fastlægger en menu, der passer til årstiden, og som styrker immunforsvaret og det overordnede velvære. God og sund mad gør dig mæt uden at gøre dig træt. En frokostordning kan sikre din og dine medarbejderes sundhed OG produktivitet.

Stor fleksibilitet og variation

Er du eller dine medarbejdere altovervejende vegetarer eller veganere, behøver det ikke stå i vejen for at få leveret frokosten udefra. Mange frokostordninger tilpasser gerne menuen til virksomhedernes forskellige præferencer, uden at det koster ekstra.

Uanset præferencer kan du med en frokostordning regne med at få varieret og interessant fra uge til uge. Måske får du inspiration til dine egne udfoldelser i køkkenet derhjemme, eller måske vil du bare nyde de gode madoplevelser på kontoret.

ryde gastronomi frokostordning

Gastronomi på højt niveau på kontoret

Mange frokostordninger har dygtige kokke bag roret, som har erfaring fra nogle af Danmarks bedste og mest prestigefulde restauranter. Det er ikke mange forundt at få spise mad lavet fra bunden af kokke i den liga, men det kan blive virkelighed for dig og resten af dine kolleger. Hver dag.

Der er næsten kun positive ting at sige om frokostordninger: Varieret og sund mad, sammenhold på kontoret, god ernæring og store madoplevelser. Der er dermed rigtig mange gode grunde til at overveje en frokostordning, så du og dine kolleger kan få sunde og velsmagende madoplevelser sammen på kontoret.

Der er sikkert mange, der vil være enige i, at leverpostejmadderne næppe vil blive savnet.