Forny din have med en flot hængekøje

hængekøje

Når sommeren begynder at nærme sig, og der så småt kommer flere og flere varme dage, kan det krible i kroppen efter at komme ud og bruge sin have. Haven er et perfekt sted at bruge sin energi og kreativitet på at plante smukker plante og luge ukrudt, men det er også et frirum, hvor man kan slappe af og genoplade både krop og sjæl.

Der findes ikke noget bedre end at ligge i en hængekøje med solens varme stråler i ansigtet og slappe af efter en lang dag. En hængekøje kan give helt nyt liv til din have og gøre den til en oase af velvære. Derfor er det vigtigt, at du vælger den helt rigtige.

Vælg en hængekøje, der passer til din stil

Hængekøjer kommer i mange forskellige typer, der varierer i udseende, komfort og holdbarhed. På hængekøje.dk kan du bladre igennem de forskellige kategorier og gøre dig nogle overvejelser omkring, hvilken type hængekøje der passer til dig og dine behov.

Er du til en boheme stil med afdæmpede jordfarver og romantisker borter, eller er masser af farver og smukke mønstre mere dig?

Er det vigtigt for dig, at din hængekøje kan hænge ude hele sommeren i al slags vejr? Så er en Outdoor Pro hængekøje eller en hængekøje i Coated Outdoor Net måske det rette valg.

Når du indretter din have, kan du sætte dit personlige præg på den og lade din stil skinne igennem, præcis som når du indretter dit hjem. Lad din have afspejle din personlighed og være et sted, du nyder at bruge din tid.

udendørs hængekøje

Afslapning og hygge for hele familien

En hængekøje behøver ikke nødvendigvis være noget, man bruger alene. De kan sagtens fås i store størrelser, hvor der er plads til, at du kan tage en lur sammen med din partner eller endda hele familien.

Børn elsker hængekøjer, og de kan inspirere til timevis af sjove lege. Hvis du er på udkig efter en hængekøje, der skal bruges til leg, er det dog en god idé at kigge efter en, der er særligt slidstærk.

Mexicansk eller brasiliansk?

Både Mexico og Brasilien er kendt for deres flotte hængekøjer, der er fantastiske at slappe af og holde siesta i.

En mexicansk hængekøje er kendetegnet ved at være vævet i særlige væveteknikker, der er et gammelt, traditionelt kunsthåndværk. Det betyder, at hængekøjen har form som et fleksibelt net, der smyger sig om kroppen og er meget behagelig at ligge i.

En brasiliansk hængekøje er kendetegnet ved at være lavet af ofte flot og farvestrålende stof. Det gør hængekøjen mere hårdfør og holdbar. En brasiliansk hængekøje kan desuden fås med tværpind og forskelligt pynt, så du kan vælge et dekorativt look, der passer til lige præcis dig.

Der er mange ting at overveje, når man vælger at investere i en hængekøje. Der findes mange forskellige typer til mange forskellige priser, så du kan sagtens finde en, der passer til dig.

Én ting er i hvert fald sikkert. Når først du har sat en hængekøje op i din have, vil du slet ikke have lyst til at gå indenfor igen!