Tre tidspunkter hvor en medalje er en rigtig god præmie

medaljer

Der er nu ikke noget så godt, som følelsen af at have gjort et godt stykke arbejde. Når man har klaret noget rigtig godt, er det derfor rigtig dejligt også at blive belønnet for det, og det kan man jo gøre med medaljer. Der er mange forskellige scenarier, hvor det er på sin plads at forkæle “vinderen” med en præmie, og lige netop dette bør man gøre meget mere ud af – også selvom det blot er i hverdagssituationer.

Køb alt online hos Pokal Butikken for at gøre det hele lidt nemmere for dig selv – så skal du nok finde den perfekte præmie at give til en, som i den grad har fortjent det.

Til en rund fødselsdag

Når der er en, som fylder 30, 50 eller 80, skal der altid gøres noget særligt ud af det. Hvis det eksempelvis er din mor eller far, som fylder år, kan du vælge at give en medalje, som skal være symbol på, at han eller hun har været en god forælder.

Medaljer bliver her et symbol på, at du synes, at din mor og far har klaret sig godt i rollerne som forældre, og at du sætter meget pris på dem. Det er næsten den største gave man kan få som forælder, og den vil helt sikkert falde i god jord.

Når en du kender, har løbet maraton

Selvom der ofte bliver delt medaljer ud til forskellige løb, skader det bestemt ikke, hvis du har taget en ekstra lille præmie med til dine gode ven, som har fuldført et fysisk krævende løb, som et maraton jo er.

Denne person har sikkert trænet i flere måneder og brugt uendelige timer på at træne op til denne dag. Det er noget, som er værd at fejre og belønne, og det kan du være med til ved at give en fin medalje, som kan være et symbol på denne flotte præstation. Så ved din ven også, at du er stolt af ham/hende, og at du altid vil støtte op om denne type begivenheder.

En ven er blevet student eller færdiguddannet

Et tredje tidspunkt, hvor man kan hive medaljer op af ærmet, er, når en man kender lige, er blevet student eller færdiguddannet. Uanset om man er blevet student eller færdiguddannet, har man kæmpet sig igennem en lang uddannelse, som i mange tilfælde har fremkaldt blod, sved og tårer.

Så står man endelig på den anden side og er helt færdig. Det er noget, der skal fejres, og her har du som god ven eller familiemedlem også mulighed for at vise lidt ekstra kærlighed. Her er en medalje et rigtig flot bevis på, at du er stolt, og den heldige modtager kan bruge medaljen som et symbol på denne fantastiske dag, hvor friheden og den flotte præstation blev fejret. Medaljer kan nemlig bruges i mange situationer.