Så meget kan du med gel nail polish!

flotte negle

Gel nail polish er efterhånden ikke en nyhed længere, men siden det kom frem, er der flere og flere der benytter sig af det, eller i hvert fald har prøvet at bytte den traditionelle neglelak ud med gel nail polish. Der findes mange forskellige skal gel nail polish produkter, fra forskellige mærker, men, men i sidste ende har produkterne meget tilfældes, og cirka den samme holdbarhed.

Gel nail polish er ikke helt ligeså omfattende som hvis man skal have lavet gele eller akryl negle, og det er der en del der godt kan lide ved det. Det betyder nemlig, at det kan være nemmere at kaste sig ud i derhjemme, da måden det skal påføres minder mere om almindelig neglelak.
Hvis man kunne tænke sig at prøve det derhjemme, er det mange steder på nettet man kan købe gel nail polish, et sted som en del benytter sig af er NR Kosmetik.

Onestep eller almindelig gel nail polish?

Det fleste slags gel nail polish, er trefasede ligesom, hvis man får lavet gele negle. Det betyder at at man skal starte med at lægge en basecoat, den skal så hærdes under en UV negle lampe, herefter kan man påføre den farvede gel nail polish, som også skal hærdes mellem hvert lag. Til sidst lægger man en topcoat, her kan man få forskellige slags topcoats, med forskellige finishs, for eksempel kan man få en topcoat som gør neglen mat, eller man kan gå den modsatte vej og påføre en topcoat som giver neglen et ekstra glossy look.

Hvis man er typen, der ikke har lyst til at bruge alt for lang tid på at lægge sin gel nail polish, så kan man også få en anden type, som er mindre omfattende. Det er en Onestep gel nail polish.
Det smarte ved den er, at det kun kræver at du påfører den farvede gel nail polish som du ønsker, her skal hverken bruges basecoat eller topcoat. Den eneste forberedelse dine negle skal have er, at de lige skal slibes lidt på overfladen med en sanding blok, så den glatte overflade på neglen lige bliver brudt, for så kan Onestep gel nail polish nemlig bedre ligge solidt på dine negl.

En ting som kan være godt at gøre for dine negle, er afslutningsvis at påfører negleolie, på neglen og den omkringliggende hud. Det er nemlig også vigtigt at dine neglebånd og neglerødder har det godt.

gel nail polish

Opbyg og forlæng dine negle med gel nail polish

Hvis du er mest til gel nail polish fremfor at få støbt gele negle, men stadigvæk går og dømmer om at have lidt længere negle, så kan det faktisk godt løses med gel nail polish.

Der er lavet en speciel slags lak som, opbygger dine negle, da den kan lægges i lidt tykkere lag, og som faktisk også er i stand til at forlænge dine negle, ved hjælp af en skabelon. Så hvis du en dag tænker, at du vil kaste dig ud i lange negle, så kan det være du skal prøve at bestille tid i en neglesalon og få forlængede dine negle med den specielle lak.