Pakketape til alle situationer

pakketape

Vi kender alle den situation, hvor vi står med en pakke, der skal tapes sammen. Mange bruger bare normalt tape eller noget helt andet. Men man burde faktisk bruge pakketape.

Pakketape er specielt udviklet til netop at tape pakker sammen og kommer derfor også i farver, der giver mening. Der er tale om brun, transparent og klar. På den måde kan man tape ens pakker på en måde, hvor farverne passer sammen.

Den transparente tape er en perfekt løsning, hvis du bliver nødt til at tape indover f.eks. forsendelsesoplysninger. Med transparent tape kan postbud og modtager se lige igennem og se oplysningerne uagtet tapen.

Pakketape og dispenser – den letteste og hurtigste løsning

Har man en virksomhed, hvor der dagligt sendes mange pakker? I sådan en situation er pakketape den perfekte løsning. Til gengæld kan det godt gå langsomt, hvis man skal stå og pakke hver evige eneste pakke.

Netop derfor burde man anskaffe sig en tape dispenser. Det er et smart apparat, der gør det muligt at tape pakker hurtigt og effektivt. En tapedispenser har et pistolgreb, der gør det let at tape pakkerne til. Man kan ved et eneste tryk skære tapen over, så man ikke behøves at stå med en kniv eller saks ved hånden. På den måde kan virksomheden spare tid og penge og sende så mange pakker ud på én gang som muligt!

Pakkedispenserens kniv med grove tænder sikrer, at hver eneste tryk er en succes, og at man ikke behøves at bøvle med tapen. Aldrig mere skal man døje med at få tape til at klistre fast på fingrene eller tøjet, fordi man skal bøvle med at klippe det over.

En sådan dispenser kan pakke alt fra små postpakker til store flyttekasser. Pakketape kan desuden klæbe sig fast på alle pakkematerialer – om det så er massiv pap eller bølgepap.

tape

Masser af muligheder til alle behov

Uanset hvilke behov man har, kan pakketape passe dække dem. Det er i dag muligt at få skræddersyet ens pakketape til netop ens egne behov. Derudover er der også et kæmpe udvalg af pakketape i alle former og bredder, der gør, at man ikke skal lede langt tid for at finde netop det pakketape, der passer ens situation.

Miljøvenlighed er en trend, der er kommet for at blive. Alle brancher stræber i dag efter at være miljøvenlige og have så lavt et miljøaftryk som muligt. Har man en virksomhed, hvor miljøvenlighed er en kerneværdi, kan man i dag også skaffe miljøvenlig pakketape. Det eneste, det kræver, er bare at kigge efter det rigtige logo.

Derudover kan man også få pakketape med tryk, så man kan gøre ens pakker mere personlige. Hvis man gerne vil give ens kunder en personlig oplevelse, er det god en idé at bruge pakketape med tryk. På den måde sikrer man, at ens pakker er unikke i modsætning til andre pakker.

Uanset hvilke behov man har, er der masser af muligheder indenfor pakketape. Det er de små detaljer, som f.eks. hvilken tape, man bruger, der gør forskellen for kunderne.