Gode tips til dig der bruger sheet mask

sheet mask

Bruger du en sheet mask på regelmæssig basis, så indeholder denne artikel nogle gode tips, som du måske ikke kender til. Skal du først til at i gang med at bruge sheet mask, så kan du også have stor gavn af at læse de gode råd, så du får det mest optimale ud af maskerne.  

Du kan se et stort udvalg af sheet masks her: https://surisuri.dk/kategori/koreansk-hudpleje/sheet-masker

Lidt om masker generelt 

En sheet mask er god til rigtig mange ting. Oprindeligt kommer de fra Sydkorea, hvor de er en del af den såkaldte koreanske hudpleje. En hudplejerutine der på få år er blevet kendt og berømt i det meste af verdenen. En af de ting som er den store fordel ved en sheet mask, er at de er utrolig nemme at bruge, og for dem der gerne vil have hudplejen klaret så let som muligt, eller som lige trænger til et ekstra boost i ny og næ, så kan en sheet mask være et rigtig godt valg.   

En sheet mask som en del af rutinen 

Du kan sagtens vælge at bruge en sheet mask en gang om ugen eller oftere. For dem der bruger 10-trins-modellen af den koreanske hudpleje, så er sheet masks et dagligt produkt. Det er produkt nr. 7 i rækkefølgen af de 10 produkter, man bruger.  

Du kan godt springe over nogle af trinene og stadig få en effektiv hudpleje, masken er dog et af de trin du hverken bør, eller har lyst til at undvære, når du først har prøvet det 

Husk disse ting når du bruger en sheet mask 

Selvom det faktisk faktisk er et utroligt enkelt produkt, som er let at bruge, så kan der alligevel være et par faldgruber du lige skal være opmærksom på, såfremt du vil have mest muligt ud af din sheet mask:  

  • Masken skal altid bruges på helt ren hud. 
  • Du skal ikke vaske din hud efter brug. 
  • Følg brugsanvisningen til punkt og prikke. 
  • Sørg for at masken sidder godt ind til huden, alle steder, tryk den evt. ekstra fast. 
  • Fjern det ekstra lag – nogle masker kan have en lille film eller et lille ekstra lag på, det skal fjernes inden brug 
  • Brug kun masken den tid der står på pakken, ellers risikerer du at suge fugten ud af huden igen. 

Vælg den rigtige maske  

Der findes et stort udvalg af sheet masks, så du føler måske at det kan være svært at vælge. Grunden til der findes så mange forskellige er at man netop i Sydkorea, hvor maskerne jo oprindeligt kommer fra, netop er god til at lave hudpleje der specielt er målrettet til unik hud og individuelle udfordringer. Derfor kan du altid finde en maske der passer helt perfekt til din hudtype, men det kan også være du har brug for at variere lidt mellem hvilke masker du bruger.  

Er du i tvivl om hvilken maske du skal vælge, så prøv lidt forskellige, maskerne er ikke så dyre, og de skader aldrig, så der er ikke noget galt i at prøve sig frem.