Det siger dine sko om dig

Copenhagen Shoes

Der findes et rigtig stort udvalg af sko og slags sko i alle former og farver. Dette er selvfølgelig helt vildt spændende. Der er til alle mennesker med alle forskellige stile. Det du dog nok ikke så tit tænker over, når du køber nye sko, er hvad dine sko siger om dig. Når du køber sko, køber du højst sandsynligt “bare” de sko, som lige falder i din smag.

Man skal af gode grunde ikke dømme andre ud fra hvilke sko de går med! Når det så er sagt, kan man faktisk alligevel godt regne lidt ud om vedkommendes personlighed og måske endda hverdag ud fra hvilke sko de går med.

De kendte sorte støvler

Støvlerne såsom dem fra footstore siger om dig som går med dem, at du er ret boss. Du ejer alt og alle når du går ind i et lokale. Støvlerne er gode til hverdag og til fest. Derfor siger støvlerne også om dig, at du er en simpel person og du kan godt lide det sådan. Simpelt. Det hele er nemmere sådan.

De fine stiletter

Hvis du går med stiletter, vil andre mennesker der ikke kender dig nok gå ud fra at du er en person af høj stilling. Måske arbejder du på kontor. Uanset er du i hvert fald selvsikker og du tager alle dine skridt med selvsikkerhed. Du har god stil og køber dine sko i velsete butikker såsom Copenhagen Shoes. Du er et pænt menneske. Du kan godt lide at tingene er pæne og stilrene!

De klassiske sandaler med hæl

Åh sandalerne med hæl. De fineste sko. Går du med de her sko, er du en helt vildt sød person. Du tænker rigtig meget på andre mennesker og hvordan de har det. Du har stil. Du har rigtig god stil. Du går meget med farver og ser generelt godt ud langt det meste af tiden. Du er rar at være omkring. Du klæder dig pænt, men sødt til hverdag. Måske er du pædagog, skolelærer eller andet, hvor man arbejder meget med mennesker.

Støvlerne med zebraprint

Går du med de flotte støvler eller sko, der har zebraprint er du lidt alternativ – på en rigtig gode måde! Du kan gøre lide at gøre tingene lidt anderledes og gå med noget andre ikke går med. Du har som sagt fed stil og finder mange forskellige fede sko hos Copenhagen Shoes. Dette er simpelthen fordi livet som “normal” eller livet som alle andre har er for kedeligt. Du er en sjov person. Du er glad, smiler meget og ser brandgodt ud!

De flade sko uden snørebånd

Er du en af dem, der går med flade sko, som man bare lige stikker fødderne i? Så er du nok en person der går meget. Du er sporty. Du kan godt lide når der sker noget og der er gang i hverdagen. Du er en sjov person. Du er sjov at være sammen med, fordi der sker så meget, og det er selvfølgelig herre sjovt for alle andre, der er en del af det!