Mangler du en god tandlæge i København

tandlæge København

Der er en hel del tandlæger at vælge imellem i København, men ærligt så kan oplevelsen fra tandlæge til tandlæge være meget forskellig. Det kan dog være svært specifikt at udnævne den bedste tandlæge i København da det ofte beror på individuelle oplevelser. En tandrensning for dig er ikke nødvendigvis den samme oplevelse som det er for en anden.  

Men Plus1 klinikkerne er alligevel et godt bud på den bedste tandlæge i København, bl.a. fordi de netop tager udgangspunkt i det enkelte menneske og at vi alle sammen er forskellige.  

Du kan bestille en tid hos Plus1 her, på den klinik der er nærmest dig. https://plus1.dk/klinikker/tandlaege-koebenhavn/. 

Flere fordele ved store klinikker 

Større klinikker som Plus1 har mange fordele frem for andre og mindre tandlæger i København. F.eks. har de bedre råd til at investere i større maskiner og nyere og mere moderne udstyr, da de er flere tandlæger om at bruge udstyret. For dig som patient betyder det at du kan få behandling med det nyeste udstyr og helt moderne metoder. Det kan både spare dig for penge, og give en bedre behandling. En anden fordel ved Plus1 er at de har langt flere tandlæger ansat som hver især har specialiseret sig indenfor særlige områder. Det betyder at du kan få en tandlæge der har specialiseret sig i lige præcis din udfordring.  

Selv om du hos Plus1 derfor kan komme ind til forskellige tandlæger vil der stadig blive lagt vægt på den personlige relation og på tillid.  

Få det hele lavet det samme sted 

Bruger du en mindre tandlægeklinik i dag, så kan du måske opleve at du er blevet sendt til en specialist for at få lavet særligt arbejde som kirugi, implantater, tandregulering osv. Vælger du Plus1 som din tandlæge i København, så kan du stort set få udført alle tandlægebehandlinger samme sted. Det kan der være en vis tryghed i, da du ikke skal til at lære en ny tandlæge at kende. 

Nyd godt af længere åbningstider 

Det kan være irriterende at skulle bruge en fridag for at kunne komme til tandlægen, så derfor er det også en fordel at finde en tandlæge i København der har åbent når du har fri.  

Plus1 har 4 klinikker fordelt i København som hhv. har åbent på udvalgte lørdage, samt enkelte hverdage til kl. 19.00. Så arbejder du fra 7-16 er der altså god tid til at komme til tandlægen i fritiden.  

Læs anmeldelser og kontakt klinikken 

Er du stadig i tvivl om Plus1 klinikkerne kan være noget for dig, så kan du evt. hoppe ind på Trustpilot og læse de mange positive anmeldelser. Derudover kan du altid kontakte en af klinikkerne for en uforpligtende snak, du har flere muligheder for at kontakte klinikken, du kan:  

  • Ringe på deres hovednummer 
  • Sende en sms med teksten TID til 1245, hvorefter du vil blive ringet op 
  • Du kan også sende en mail 

Derudover har du også mulighed for at chatte med klinikken på deres hjemmeside.