Ketchersport for hele familien

ketchersport

Leder I efter en spændende sportsgren som I kan dyrke sammen som familie eller hver for sig? Så skulle I måske kaste jer over en eller anden form for ketchersport? Læs mere her. 
Mange typer af ketchersport 

Der findes flere former for ketchersport. For eksempel den klassiske badminton eller tennis eller det mere moderne padel. Alle tre former kan dyrkes af to eller flere personer, indendørs såvel som udendørs på særlige baner. De enkelte sportsgrene kræver dog, at du investerer i en smule udstyr. Som minimum ketchere. Du finder alle typer nødvendigt udstyr til ketchersport hos https://sporthouz.dk, ligesom du også kan købe særlige tennis- eller badmintonsko.  

Spil badminton med hele familien 

Badminton er klassikeren over dem alle. For at komme i gang skal du bruge en makker, en badmintonketcher og en fjerbold. Det mest optimale er at spille badminton indenfor i en hal. Om sommeren kan du, hvis det da ikke blæser for meget, med fordel spille badminton ude i haven med resten af familien. Sæt et reb eller en snor op mellem to stolper og I har jeres net. Hvorfor ikke tage en rask familieturnering? Eller alternativt spille en rask gang rundt om nettet? Til rundt om nettet gælder det om at løber rundt om et net med hver sin ketcher og skiftevis hjælpe med at holde en fjerbold i luften. Den der taber fjerbolden ryger ud og vinderen er den der står tilbage. 

Padel tennis

Den nyeste dille i Danmark er det populære padel, oprindeligt kaldet padel-tennis. Overalt i landet skyder der padlebaner op i haller og udenfor. Padle stammer oprindeligt fra Latinamerika og har lige så langsomt bredt sig til hele verden. Padel er sikkert blevet så populært, fordi det minder meget om almindelig tennis, men spilles med enklere regler. Det betyder også, at det er meget sjovere for nybegyndere at spille sammen med øvede, fordi alle kan få noget ud af spillet med det samme. Padel spilles på særlige baner, som minder om tennisbaner, men hvor du ligesom i squash har mulighed for at bruge banderne eller væggene i dit spil. Det er nemlig sådan, at når bolden har ramt jorden én gang, så må den gerne ramme væggene. Både på din egen og på modpartens banehalvdel. Padel er dog en smule anderledes end tennis. For man spiller altid padel som double. Det betyder at I skal være mindst fire på en bane. Derfor er padel en virkelig sjov familieaktivitet. Det kræver en særlig ketcher, et såkaldt padelbat og bolde at spille padel. 

Tennis 

Tennis er også en populær ketchersport. Modsat padel er det nemmere at tage et slag tennis hjemme i baghaven. Tennis kræver dog en fast grund, hvor badminton kan spilles på græsplænen. I tennis bruger man nemlig gulvet, når man spiller. Tennis kræver også særligt ketcherudstyr. Nemlig en tennisketcher og en tennisbold. I modsætning til padel kan tennis spilles som både single eller double. Tennis er nok den mest udbredte ketchersport rundt omkring i verden, så du og familien kan med fordel tage jeres tennisudstyr med på ferie.