Fordele ved at have whiteboardtavler på arbejdet

whiteboardtavle

Det kan være en rigtig god idé, at man sørger for, at der er en whiteboardtavle i hvert enkelt mødelokale i firmaet. Det er noget, vi vil snakke mere om i denne artikel. Her kan du lære lidt mere om, hvilke fordele der er ved at have whiteboardtavler stående fremme på arbejdspladsen. Derudover kan du også få gode råd til, hvordan du hurtigt og nemt bestiller dem hjem. 

Det gør arbejdet lidt nemmere 

Det kan gøre det fælles arbejde en hel del nemmere når man har nogle whiteboardtavler, som man kan skrive på. En del af det arbejde vi laver i dag på danske arbejdspladser er trods alt en del af abstrakt. Og det er ofte lidt svært at kunne forestille sig disse abstrakte ideer uden at have noget konkret, som man kan skrive ned på. Og her er det netop, at whiteboard tavlen kan komme til brug. 

Ofte brainstormer vi for eksempel også i grupper. Det er ikke altid, at kommunikationen er lige god til, at folk forstår hvordan de enkelte ideer hænger sammen. En whiteboardtavle kan derfor hjælpe med at illustrere de forskellige idéer, som der kommer frem på mødet. Derudover kan man også relaterer de forskellige ideer til hinanden med for eksempel pile og lignende, som kan visualisere de abstrakte ideer, som man kaster rundt omkring i rummet. 

Det er netop under brainstorming perioden, at whiteboardtavler kan være rigtig gode. Med dem har man en kæmpe frihed til at gøre de løse tanker en smule mere konkrete. Og det gør det en del nemmere for alle under mødet at følge med i hvad man snakker om lige nu.  

Der er også en del der ville sidde under mødet, som tænker mere visuelt og har bedre ved at forstå tingene, når man gør dem visuelle. Det kan også hjælpe dem med at forstå, hvad det er, man snakker om. 

Du kan bestille mange whiteboardtavler hjem på nettet 

Det er ganske nemt at anskaffe whiteboardtavler til ens firma, hvis man er interesseret i dette. På nettet kan du nemlig hurtigt og nemt bestille dem hjem fra diverse hjemmesider, som retter sig mod firmaer som dit. Ofte vil du også kunne købe whiteboard tavler i mange forskellige størrelser og eventuelt med hjul, hvis det er noget du er interesseret i.  

Husk endelig også at sammenligne priser på tværs af de enkelte forhandlere. Mange gange kan man finde nogle gode tilbud, hvis man lige er villig til at undersøge sagen lidt nærmere. Og nogle gange er de grundlæggende priser simpelthen også lavere på en enkelt forhandlers hjemmeside fremfor en andens. 

Hav gerne et lille lager liggende 

Alt i alt er det ganske billigt at købe whiteboardtavler hjem på nettet. Af den grund kan det også være en god ide at have et lille lager liggende af tavler, som man kan hive ud efter, når man har behov for det. På den måde har man også et lager, man kan benytte sig af, hvis der er en enkelt whiteboardtavle eller to, som går i stykker på et tidspunkt.