Få den ultimative fisketur med en Westin fiskestang

westin

Foråret kalder og måske kribler det i fingrene for at komme ud og fiske. Hvis du mangler en ny fiskestang, så kig endelig med her.

Fiskestænger fra Westin har været populære i mange år. Lækker kvalitet til fornuftige penge. Bliv klar til fisketuren med en ny og lækker Westin fiskestang.

Pak dit grej

En fiskestang er ikke bare en fiskestang. Ønsker du dig det nyeste og lækreste inden for fiskegrej, så overvej en Westin W3 2nd.

Med en Westin fiskestang får du en ny og forbedret stang, hvor følingen er helt i top. Gode kasteegenskaber er vigtigt, og det får du også med denne nye Westin stang. I denne serie af stænger findes et meget stort spænd. Lette, korte modeller til mindre blink, men også til langdistance spinnefiskeri.

Når din nye Westin stang er i hus, skal du stadig huske at have blink, løberinge eller madding, og du må endelig ikke glemme en god line. Hav også gerne noget godt, at opbevare de fisk, du fanger, i. For at sikre dine nye stænger under transport, er det vigtigt med gode poser eller rør, til at værne om de fine stænger.

Det rette tøj

Ligesom den rette fiskestang er vigtig, er det rette tøj også super vigtigt. Sørg for at have nok tøj på, så du ikke fryser. Hele oplevelsen bliver bare meget bedre med varmt og tørt tøj på.

Et par gode vaders af høj kvalitet er et absolut must! Her det åbenlyst vigtigt med en høj vandmodstand kombineret med en god åndbarhed. Men derudover betyder pasformen og vægten også meget for den samlede oplevelse.

Nyere modeller der benytter ”no-stitch”, hvor der er et minimum af syninger på indersiden. Uanset om det er vaders, vest eller anden beklædning, har store og let tilgængelige lommer, således at det er nemt at få fat i flueæsken, blink eller madding. 

westin

Ud i naturen

Fiskeri er på mange måder en helt perfekt måde, at komme tættere på dyre- og plantelivet. Der er ingen støjmotorer eller lignende, der er sat god tid af, så der ikke er grund til stress. Mange nyder den ro, der indfinder sig, når først linen er kastet.

Men tiden efter selve fiskeriet kan også bringe mange gode naturoplevelser med sig. Tænd et bål på egnede og tilladte pladser, og steg de friskfangede fisk over den sagte ild. Mærk varmen, lyt til de knitrende gløde og nyd den smukke aftenhimmel.

Det omkringliggende dyreliv kan også med fordel nydes, når man tålmodigt venter på at få bid. Alt efter årstiden kan der opleves fuglekvidder, summende insekter eller måske endda lidt råvildt, hvis man er heldig.

Lad dig derfor inspirerer til en hobby med flere aspekter af naturoplevelser. Efterhånden som begejstringen griber om sig, vil man nemt kunne fortabe sig i de mange muligheder for at købe specialiseret udstyr. Hav fokus på det mest basale for at kunne komme i gang med sporten. Stænger, kroge, spinnere osv., der giver en god føling og fornemmelse samt tøj, der holder dig tør, varm og komfortabel.