Opnå hurtige resultater med reformer træning

Reformer træning

Reformer træning tager udgangspunkt i pilates. Med en enkelt træning, styrker du alle kroppens muskelgrupper effektivt og skånsomt samtidig med at du øger din kropsbevidsthed. Træningsformen er fællesskabs orienteret og bygger på din egen krops status i samarbejde med andre ligesindede. Det er muligt at starte reformer træning hos https://www.energii.dk/ hvis du er helt nybegynder og mangler muskelstyrke men også hvis du allerede er i topform, erfaring og ønsker at holde din krop ved lige med en effektiv gennemgående muskeltræning. Samtidig med muskelstyrken øges fleksibilitet og mobilitet. Egenskaber som vil gavne dig i hverdagen. Det er en træningsform hvor du hurtigt vil opnå resultater og en synlig kropslig forskel.  

Hvad er reformer træning? 

Reformer træning har sit udspil fra Joseph Pilates der under første verdenskrig havde brug foren nytænkende træningsform der kunne udføres sengeliggende. Med reformer træning blev der skabt en metode allerede 100 år forinden, der kunne styrke kroppens muskelgrupper, helt uden at skulle ud af sengen. I dag udføres træningen ikke fra sengekanten, men på en briks eller vogn, der er besiddende med fjedre, der sammen med din kropsvægt og tyngdekraften er med til at give dig modstand. Pilates er at sammenligne med træningsformen, der både kan udføres stående, liggende eller siddende. Reformer træning er en skånsom træningsform, der blandt andet anvendes af fysioterapeuter landet over hos patienter der kunne have gavn af en træningsform der særligt er skånsom for knæ, ryg og skuldre men som samtidig er effektiv og kan målrettes de enkeltes behov.  

Reformer træning er skånsomt men effektivt 

Reformer træning er skånsomt men effektivt. I løbet af en enkelt træningssession vil du opleve at anvende muskler du end ikke viste du havde, men helt uden at skulle overanstrenge dig unødvendigt. Den skånsomme træningsform er baseret på din egen kropsvægt og kan meget nemt tilpasses til din status i forhold til muskelstyrke. Træningen er en måde at øge kropskontrollen, da alle muskler er i brug i løbet af en session, samtidig med at du gennem pilates øvelser på bænken øger smidighed, koordination og balance. Der er gode muligheder for varierende øvelser og med veluddannet personale får du muligheden for at få hjælp til din træning med udgangspunkt i dig. Alle kan være med, både hvis du er skadet, nybegynder eller øvet og ønsker at vedligeholde din træningsform.  

Øg konditionen med reformer træning  

Et er at du gerne vil tone kroppen, din core og forbedre din muskelstyrke, men oveni hatten får du hurtigt opbygget en bedre kondition, helt uden de store anstrengelser. Reformer træning er godt for bindevæv og blodcirkulationen og er på denne måde med til at udlede affaldsstoffer og transportere ilten rundt til selv de mindste blodkar. Det betyder både at du nedsætter restitueringen efter træningen sammenlignet med andre træningsformer, men at du samtidig også øger din kondition bemærkelsesværdigt. Det er en træningsform der samtidig også er med til at forbrænde fedtdepoterne effektiv og i et tempo der ikke er til skade for kroppens udskillelsesorganer. Reformer træningen styrker ganske enkelt kroppen indefra og forbedrer både sundhed og velvære i dagligdagen.