3 gaveidéer til ham

herre pyjamas

Det er ved at være den tid, hvor man skal overveje, hvad man vil give sin kæreste i julegave. Vi kender det alle, man spørger ham, hvad han vil have, og han svarede bare, at han ingen ønsker har. Mænd har en tendens til ikke at vil have ligeså mange ting som kvinder, men derfor skal din kæreste ikke snydes for en god julegave. En gave kan ofte sige mere end ord, og selvom han siger, han ikke vil have en julegave, bliver han jo glad uanset hvad. For at gøre det nemmere for dig er her tre gode gaveidéer til ham.

Herre Pyjamas

En god gave er oftest en, vi slet ikke regner med at få. Men hvad skal man give til ham, der har alt? Overrask ham med en herre pyjamas. En herre pyjamas er noget de færreste mænd ejer, og det er en skam. De kender ikke følelsen af huden mod det bløde bomuld. Man føler sig tryg blot af at tænke på det.

En herre pyjamas er en sjov gave, men også en gave han bliver glad for. En herre pyjamas gør det også rarere for dig at ligge ved siden af ham og kan også blokere for uønsket kropsbehåring i næsen. Hvis du er på udkig efter en herre pyjamas så køb herre pyjamas her.

herre pyjamas

En god bog

Generelt er vi blevet for materialistiske. Vi har alt for mange ting, og mange begynder faktisk at leve mere minimalistiske liv for at komme ud af forbrugerhjulet. Hvis din mand, som mange andre, også har alt for meget og egentlig ikke har brug for mere, så kan du købe en bog til ham. I stedet for at købe noget han ikke gider at have, kan du købe noget, han bliver glad for i lang tid.

At købe en bog til nogen er som at give dem en idé. Find en bog du tror der vil passe til ham. Hvis han er til skønlitteratur så overvej en klassiker som Forbrydelse og Straf. Det passer med han er færdig til næste jul.

Hvis han er mere til faglitteratur kan du købe sapiens, der giver et godt overblik over menneskets historie. En anden bog, der har været meget populær i nogle år nu, særligt blandt mænd, er tre regler for livet af Jordan Peterson. Denne bog vil være god særligt, hvis han er under 30.

En oplevelse

Der er kommet mere og mere fokus på bæredygtighed, og med gaver er det ikke en undtagelse. Trods julens hygge er det også en af de måneder, hvor vi forbruger mest. Gaver bliver købt, fragtet og sendt tilbage over hele jorden. Men hvad skal man give, hvis man gerne vil gøre en forskel, men stadig gerne gøre sin kæreste glad?

Oplevelser er svaret. En oplevelse er nok nær den bedste gave. Vælg en aktivitet han bliver glad for. Hvis han er glad for mad kan du betale en restauranttur. Det kan også være, at han er en aktiv mand – så kan du tage med ham på overlevelsestur. Kun fantasien sætter grænser.