Mangler du at købe en studentergave? Få ideer til nogle af de bedste studentergaver!

studentergaver

Hvad er de bedste gaver til dimissionen? Det afhænger af, hvem du spørger! Nogle vil måske sige, at penge er den bedste gave, mens andre vil sige, at et smukt smykke eller en ny bil er den bedste måde at vise din dimittend, hvor stolt du er af hans/hendes bedrift. Uanset hvad du beslutter dig for, så sørg for, at det er noget, som den færdiguddannede vil sætte pris på og huske i mange år fremover! Hvis du er på udkig efter en unik gave til studenten, hvorfor så ikke overveje en gave, der vil hjælpe den færdiguddannede i hans eller hendes fremtidige karriere? F.eks. vil en flot jakkesæt eller en ny bærbar computer være meget værdsat af enhver færdiguddannet, der er på vej ud på arbejdsmarkedet. Vil du give studenten noget han/hun aldrig glemmer, kan du give personen en oplevelse eller andre ting som vil vare for evigt. Uanset hvad du beslutter dig for af studentergaver, skal du sørge for, at det er noget, som den færdiguddannede virkelig vil få gavn af!

Endelig må du ikke glemme, at et simpelt, men inderligt kort nogle gange kan være den bedste gave til dimittenden af alle. Et kort med en personlig besked, der viser, hvor stolt du er af den færdiguddannedes præstation, vil blive værdsat længe efter enhver materiel gave.

Vi har samlet forskellige ideer til en studentergave

Det kan være svært at vælge den rigtige studentergave. Du ønsker at finde noget, der er meningsfuldt, en gave der holder for evigt men også nyttigt. De bedste gaver til studerende er dem, der kan bruges i hverdagen, og som vil hjælpe dimittenden med at gå over i den næste fase af sit liv. Her er nogle gode ideer til gaver til dimittenden, som vil glæde enhver dimittend.

  • Et flot ur er en perfekt gave til en person. Et ur kan bæres hver dag og vil hjælpe den færdiguddannede med at holde styr på tiden. Det er også en påmindelse om at være punktlig og professionel i sin nye stilling.
  • En kaffemaskine eller en elkedel er en god gave til alle kandidater, der elsker kaffe eller te. Dette apparat kan bruges hver morgen for at starte dagen godt. Sørg for at medsende nogle yndlings kaffebønner eller teposer for at få kandidaten i gang.
  • Et gavekort til en yndlingsbutik eller -restaurant er altid en velkommen gave. Det kan bruges til at købe nyt tøj til arbejdet, skoleartikler eller bare til at forkæle sig selv. Et gavekort kan også bruges til at købe en ny bog eller en ting til hjemmet.
  • Et gavekort til en spa eller salon er en god måde at hjælpe den færdiguddannede med at slappe af og forkæle sig selv på. Det er en perfekt gave til en person, der skal starte på et nyt job og måske er under stor stress. En dag i spaen vil hjælpe den færdiguddannede med at slappe af og føle sig frisket op.
  • Et smukt smykke er en betænksom gave til enhver færdiguddannet. Det kan bæres hver dag og vil minde bæreren om den særlige dag, han/hun har haft. Det er også en påmindelse om at forblive positiv og fokuseret i deres nye stilling.
  • Et sæt bøger er en perfekt gave til en person, der elsker at læse. Et sæt bøger kan bruges til fritid eller for at hjælpe den færdiguddannede med at gå over til den næste fase af sit liv. Sørg for at medtage nogle klassiske romaner og nogle nye favoritter.

Vælg en gave studenten vil sætte pris på

Der er mange mulige gaveidéer til en studerende. En elev vil f.eks. sætte pris på en gave, der er nyttig til skolen, f.eks. en ny rygsæk eller et fint sæt kuglepenne. Eller hvis den studerende er interesseret i hobbyer, kan en gave, der har med deres yndlingshobby at gøre, være perfekt. Nogle elever sætter også pris på gaver, der er mere personlige, som f.eks. en håndskrevet besked eller en billedramme med et billede af jer to sammen. Uanset hvad du vælger, skal du sørge for, at det er noget, som den studerende vil sætte pris på og bruge.