Har brug for et fadølsanlæg? – så læs med her!

lej fadølsanlæg

Det kan være, at du skal holde en stor fest. I sådan en situation kan det være en god ting at have en stor forsyning af øl. Især i Danmark hvor vi har en stor ølkultur. Det kan være svært at afgøre, om du reelt har brug for at købe et fadølsanlæg, eller om du kan nøjes med at leje en. Til det kunne du spørge dig selv, om du egentlig har brug for at købe en. Det kan være, at du er stor event person, der holder mange forskellige slags events, måske i en kommerciel sammenhæng. I så fald kan du sparre en del penge ved at eje dit eget fadølsanlæg. Hvis du bare holder et event i ny og næ kan det være en fordel bare at leje det i stedet. Lej fadølsanlæg her – Tapshop udlejer nogle af de bedste fadølsanlæg til billige penge. 

Hvornår skal du bruge en fadølsanlæg i modsætning til bare at have flaske øl på lager? 

Der kan være forskellige motivationer for at anskaffe sig et fadølsanlæg. Først og fremmest er der forskel på flaske øl og fadøl. Flaske øl er typisk billigere samt lettere tilgængeligt i f.eks. supermarkeder, kiosker og værtshuse, mm. Flakse øl er netop et populært valg, da det kan transporteres og købes billigere. Mange køber øl på dåse eller flaske, da det kan opbevares hjemme i køleskabet. Det er lettest med flaske øl hvis du for eksempel har nogle venner på besøg.  

Hvordan differentierer fadøl sig fra flaske øl? 

Fadøl kan først og fremmest beskrives som værende et lidt mere ’fancy’ valg. Det er også derfor det er dyrere at købe i byen end eksempelvis en flaske. Fadøl har en unik smag, og det er muligvis grundet måden hvorpå det er produceret og opbevaret. Hvis du har smagt fadøl, har du sandsynligvis også bemærket at smagen er anderledes – og endda lidt bedre – end en flaske øl. Ulempen ved fadøl er at det ikke er særlig transporterbart.  

Derfor er det en god idé at leje et fadølsanlæg af Tapshop  

Fadølsanlæg kan bruges i en række af forskellige sammenhænge. Måske står du som ansvarlig for at koordinere en festival. I sådan et tilfælde kan det være en god idé at låne et fadølsanlæg. Det er fordi folk der tager på festival, har ofte højere forventninger eftersom de har betalt en god sum penge for at være der.  

En anden situation kunne være, at du skal holde en bryllupsfest. Som sagt er øl lettere tilgængeligt, og lettere at anskaffe. Men som vi før diskuterede smager flaske øl ikke typisk ikke lige så godt.  Og det er ikke så fedt, kun at tilbyde flaske øl til dine gæster, hvis der netop er mulighed for at tilbyde fadøl. Det er selvfølgelig ikke alle, der har råd eller overskud til at låne et fadølsanlæg til en enkelt begivenhed. Men hvis du har råd og overskud så er det en god service at udbyde til dine gæster. Du kan med fordel starte med at kigge på Tapshop.dk.