Halloween nærmer sig endnu en gang

halloween tid

Når vi kigger ud på sommersolen, kan det være svært at forestille sig, at mørke, kolde og uhyggelige halloween i og for sig er lige rundt om hjørnet. Der er i hvert fald mindre end en fjerdedel af vores kalender tilbage indtil, og hvis den tidsramme opfører sig som så mange andre for tiden, kan det let kommet til at føles som få uger. Det er ikke mindst faren, nu hvor vejret er dejligt og ferien for mange menneskers vedkommende er lige på trapperne.

Begynd på kostumerne med det samme

Selvom det kan føles fjollet og som om den amerikanske, importerede helligdag endnu er langt væk, kan det altså godt svare sig, at du allerede nu begynder at pønse på lidt forskelligt, hvad angår jeres halloween i år. Det gør sig ikke mindst gældende, hvis du gerne vil i gang med at arbejde på kostumer til dig og børnene. Hvis du er ligesom elskere af halloween er flest, kan du nemlig godt lide at klæde dig ud, og det er halloween en oplagt mulighed for. Særligt for voksne er det dog noget sjovere at have kostumer på, som ikke bare ligner en billig kopi i polyester. Heldigvis kræver det ikke særligt mange evner med en symaskine at lave nogle sjove, originale og smukke kostumer til både dig og børnene.

zombie kostume

Glæd børnene – Udfordr dig selv

Ofte er det faktisk nok at finde ganske normale kostumer til halloween enten online på sider som https://www.partybutikken.dk/ eller i butikker, om end fysiske butikker ofte først får gode kostumer lige inden halloween, for så at lave om på dem. Det kan gøres på mange måder. Det kan gøres på mange måder. Du kan sy noget om, hvis evnerne med en symaskine rækker så langt. Alternativt kan du dog også bare farve, og lime, så kostumet ser bedre og langt mere realistisk ud. Du vil blive overrasket over, hvor ladt det skal til for at gøre en kæmpe forskel. Både for kostumets udseende men i allerhøjeste grad også for barnets humør. De vil elske at kunne gå rundt i specielle kostumer, som deres forælder har brugt tid på, fordi de faktisk interesserer sig for dem og deres kostume.

Er du interesseret i en udfordring, kan du prøve at lave et kostume for noget så obskurt, at du endnu ikke kan finde kostumer for det. Du kan stadig sagtens bruge et færdiglavet kostume, som du så forbedrer og ændrer på. Det svære består nemlig mest af alt i at kunne få det til at ligne. Et oplagt eksempel kunne være at komme udklædt som et koncept mere end en egentlig karakter. Hvis du kommer udklædt som sult, kedsomhed eller ensomhed, er du i hvert fald sikker på en udfordring, når du skal lave dit skræmmende halloween kostume. Til gengæld er du sikker på at have masser at snakke om med interesserede gæster. Du må gerne glæde dig allerede – det skal nok blive en meget sjov fest.