Giv din kæreste en overraskelse


Hvis man har været i et forhold i lang tid, kan det være svært at holde energien i gang i soveværelset. Der er måske gået hverdag i den, og man sidder måske lidt fast i de gamle rutiner. Det sker ofte og er helt naturligt. Det behøver dog ikke at være sådan. Man kan sagtens gøre noget ved det, hvis man vil. Man kan for eksempel overveje at give sin kæreste en lille overraskelse, næste gang man tager tøjet af. Undertøj kan gøre meget for stemningen. Hvis du har lidt svært ved, hvad du skal købe, kan du læse med videre her og blive klogere. 

Blonder eller ej

Vi har alle været der. Scrollet igennem undertøjs-hjemmesider for at finde det perfekte par trusser, uden helt at vide hvad man leder. Det er en god idé at starte med at specificere, hvad man godt kan lide.

Et godt sted at starte kan være, om man vil have blonder eller ej. Blonder på trusser skaber mere opmærksomhed omkring den region. Hvis du ønsker mere opmærksomhed andre steder, skulle du måske overveje at dine blonder sidder der. Hvis du leder efter trusser så køb trusser online hos netlingeri.dk

Det behøver selvfølgelig ikke at være en enten eller sag. Det hele kommer an på hvilket look, du går efter. Det kan sagtens se flot ud uden blonder. Hvis du går efter et mere minimalistisk look, vil blonder ikke være noget for dig.

Overvej derfor at finde trusser uden blonder og i stedet finde et par trusser uden. Du kan stadig sagtens vælge et par med detaljer og mønstre, men blonder giver altså lige noget ekstra opmærksomhed.

Vælg den rigtige farve

Efter du har valgt hvilken type trusser, du gerne vil have, er det tid til at vælge farve. Dette er en af de vigtigste ting, du skal overveje. Her har du nemlig god mulighed for at udtrykke dig og vise personlighed igennem dit trussevalg.

Den helt klassiske er jo de røde trusser, men hvis du synes, det er lidt for meget til at starte med, kan du vælge trusser, der symboliserer dit humør. For eksempel kan du overveje et par grønne trusser. Farven grøn symboliserer håb, og det kan være, det er et humør, du gerne vil signalere til din kæreste.

Farven dikterer også, hvilket look du har. Hvis du for eksempel vælger sorte trusser, giver det dig et mere minimalistisk look. Hvis du omvendt gerne vil signalere, at der er gang i dig, kan du med fordel vælge et par trusser med lidt mere farve. Overvej for eksempel farverne gul, pink eller lyseblå. 

Overvej g-streng

Når du har valgt den rigtige farve, kan du til sidst vælge om, du vil have g-streng eller ej. G-streng er ikke for alle. Nogen synes g-streng er ubehageligt, andre synes de er rare at have på. Her er det vigtigt, du prøver dig frem. Find et par trusser med g-streng og find ud af, om det er noget for dig.