Er du til feminint, stilrent og klassisk tøj?


Kan du godt kan lide at klæde dig feminint, men leder efter et mærke, hvor du kan kombinere det kvindelige med et råt touch og tidløst design? Så er Sofie Schnoor noget for dig.

Sofie Schnoor startede oprindeligt som et skofirma for 20 år siden, men har med tiden udviklet sig til både at sælge børnetøj og kvindetøj. Siden begyndelsen har mærket vist sig at være populært blandt danskerne, da Sofie Schnoor formår at kreere lækkert modetøj til kvinder, der ønsker at klæde sig enkelt og elegant, men stadig cool og moderne. Du kan finde det bedste fra den nyeste Sofie Schnoor kollektion til gode priser på fashionfifteen.dk.

Farver, blomsterflor, mønstre – you name it!

Hvis der er noget, som Sofie Schnoor er kendt for, så er det de fantastiske print. Du kan finde smukke, feminine blomsterkjoler og sommerlette jumpsuits. Men du kan også finde dristige leggings med moderne mønstre som f.eks. dyreprint i forskellige afskygninger. Farver er der også nok at vælge imellem. Sofie Schnoors kollektion er altid en fryd for øjet med en eksplosion af sæsonens sejeste farver, men uden at miste det klassiske. Hvis man er til det mere enkle, så har Sofie Schnoor også et bredt udvalg af simple stykker tøj i de klassiske sorte, hvide og grå nuancer – dog altid med et råt twist. 

flot tøj

Fuldend dit outfit med et par Sofie Schnoor sko

Da Sofie Schnoor oprindeligt var et skomærke, så bliver der lagt meget energi i at skabe nogle lækre skodesigns, der både passer perfekt til årstiden og til moden. Det er sjældent, at man finder et tøjmærke, der har så stort et skoudvalg og i så høj kvalitet som Sofie Schnoor tilbyder. Du kan f.eks. finde seje støvler, der kan fuldende dit rå leggings-og-t-shirt-look eller gøre dit klassiske og feminine outfit mere edgy. Du kan også finde de perfekte hvide sneakers, der kan gå til alle outfits. Du kan også vælge imellem en masse gode sommersandaler, der både er rare at have på og har et lækkert design, der uden tvivl vil pifte alle dine sommeroutfits op.

Lækre outfits til alle anledninger året rundt

Sofie Schnoor har fokus på at skabe lækkert tøj, der også er praktisk. Det ser man tydeligt, da alle kollektioner altid passer til årstiden. Om sommeren er det de lette sommerkjoler, t-shirts og jumpsuits, der er i centrum. Om vinteren er der også et stort udvalg af jakker, strik og leggings. Selvom kollektionen passer til årstiden, så er tøjet aldrig så praktisk, at det bliver kedeligt. Vinterkollektionerne byder også på de vilde mønstre, elegante kjoler og seje læderleggings, som går perfekt til de forskellige jakker, som mærket også tilbyder. Sofie Schnoor har også tøj til alle anledninger. Du kan finde festtøj, hverdagstøj, professionelt tøj til arbejdet, afslappet tøj, badetøj, sportstøj osv. Ligegyldigt hvilket sæson du leder efter outfits til, og hvilken anledning du skal bruge tøjet til, så kan du finde det hos Sofie Schnoor.