Du ved det måske ikke men din hjemmeside mangler en video eller to

I en tid, hvor folk bliver bombarderet med information, er videoer blevet en vigtig del af weboplevelsen. De hjælper os med at forstå information hurtigere og bedre end tekst nogensinde kunne. Desuden er de engagerende og underholdende – en vindende kombination! Man har kun folks opmærksomhed i ganske få sekunder og så er de allerede videre. Sådan er den verden vi lever i, i dag indrettet og det er der ikke ngoet at gøre ved. I denne artikel vil vi diskutere fordelene ved at bruge videoer på dit websted og give nogle tips til, hvordan du kan skabe forklaringsvideoer af høj kvalitet, der engagerer og uddanner dit publikum. Du kan få hjælp til og benytte sig af deres slogan lad os lave din explainer.

Den gode video oplevelse

Som vi nævnte tidligere, er folks opmærksomhedsspændvidde kort i dag. Så hvordan kan du lave en video, der engagerer og fanger deres opmærksomhed? Her er nogle tips:

1. Hold den kort: De fleste mennesker vil ikke se en lang video, så hold den kort og præcis. Det er blandt andet derfor det kinesiske medie har vundet så meget frem. Korte videoer holder folks opmærksomhed og de har lyst til at se mere.

2. Gør den interessant: Brug kreative billeder og interessante historier for at holde folk engageret. Tænk på at lave en spændende fortælling og hav spændende personer med. Du kan nemt animere sjove figurer som folk forbinder med dit brand.

3. Brug humor: En lille smule humor kan være med til at fange folks opmærksomhed. Man skal selvfølgelig ikke være plat eller have for sort humor. Det er ikke sikkert modtageren vil forstå det ligesom afsender påtænker. Derfor kan man enten overdrive totalt så man ved der bliver lavet sjov.

4. Vær aktuel: Sørg for, at din video er relevant for det, der sker i verden i dag. Det er vigtigt der er en stærk forbindelse mellem dit produkt og din video. Hold den kort, fokuseret og struktureret.

5. Fortæl en historie: Folk elsker historier, så brug dem til at engagere dit publikum. Det behøver ikke være nogen historie med en dybere mening.

Det er nemmere at forklare hvad man mener ved hjælp af illustrationer

En af de bedste ting ved videoer er, at de kan hjælpe med at vise følelser, som er svære at vise i tekst. Hvis du for eksempel forsøger at vise begejstring, kan du bruge en video til at vise folk, der hopper op og ned eller klapper i hænderne. Det er meget mere effektivt end blot at skrive “begejstret” på en side. Desuden er det mere engagerende og underholdende for folk at se på. Videoer kan også hjælpe med at vise sorg, vrede, overraskelse og andre følelser på en måde, som tekst ikke kan. Så hvis du ønsker at engagere dit publikum og vise dem dit brand i et nyt lys, bør du overveje at bruge videoer på dit website. Så hvad venter du på? Få din explainer video i dag!