Bilen sladrer ikke, hvis man kører spritkørsel

Alkoholtest

Bilen sladrer ikke, selvom man kører spritkørsel. Dette er rigtigt, det burde det dog ikke være. Man kan hurtigt blive enige om, at det ikke er en god idé at køre, når man har fået noget at drikke. Dette kan nemlig påvirke ens reflekser og kan gøre, man reagerer langsommere, hvis man skal reagere.

Man kan dog godt få noget andet til at sige stop til en hvis man skal til at køre påvirket. Dette kaldes et Alkometer.

Hvad er et Alkometer?

Dette er en lille genstand, mange mennesker sikkert har set i fjernsynet eller i nyhederne. Det, den gør, er, at man puster i den, hvorefter den vil fortælle en, hvor høj en alkoholpromille man har. (Dette apparat kan købes inde på www.homecare.dk/). Herefter kan man så se, om den er over eller under det tilladte.

Denne lille ting kan bruges til netop dette, men den har også mange andre gode funktioner, mange mennesker kunne drage nytte af. Hvis man ejer en virksomhed, kan det være en god idé at ens ansatte lige skal puste i sådan en, hvis det ligner, at personen er beruset. Dette kan være med til at redde hans liv, hvis han eksempelvis arbejder på et værksted eller andet.

Dette kan dog også bruges, hvis man er til en fest, og man gerne vil holde lidt styr på, hvor meget man indtager. Det kan være, man skal køre hjem næste morgen, så kan man regne ud, hvor høj promille man må få om natten, for at den går i nul næste morgen.

Disse bliver også tit brugt, hvis man bliver stoppet af en politimand. Man behøver ikke engang se beruset ud, nogle gange gør de det også for at lave stikprøver. Dette er ikke noget man skal tage personligt, det er blot deres arbejde.

En god gave?

Udover at disse små apparater har en meget god funktion, så kan det faktisk også være en meget sjov gave at give til folk. Hvis man er til julefrokost, kan man give denne i gave til en person, hvorefter personen kan se hvor meget promille, de har på givende tidspunkt. Dette skal ikke gøres for at tjekke en selv, men mere for at have det lidt sjovt med dem også.

Det er nemlig ikke alle, der får muligheden for at blæse i sådan en, det kan derfor være meget sjovt at prøve imens humøret er højt. Disse kan købes som engangs præparater, så er de ikke så dyre, hvis det er til en sjov gave.

Dyr vs billig?

Når man køber disse, kan man både for dyre, men også billige. Her er det vigtigt, man ved, hvad man skal bruge dem til. De billige er nemlig lidt mere upræcise end de dyre. Skal man bruge dem til professionelt brug, vil det derfor være en rigtig god idé at investere i de dyre. Skal de derimod bruges for sjov eller privat forbrug, kan man godt nøjes med at købe nogle af de billige, der er på markedet.